Personal shopper Giftomatic

Wat doet de personal shopper voor mij?

Dit artikel is met betrekking tot de Giftomatic Webshop. De Giftomatic app is hier niet bij inbegrepen!

Meld je aan, en we zullen je verassen!

• Je ontvangt elke week een mailtje met productsuggesties, speciaal voor jou uitgezocht
  • Zo voorkom je dat je cadeaukaart verloopt, omdat je er elke week aan herinnert wordt
  • Je ontdekt nieuwe producten bij een winkel waar je toch al zou gaan shoppen
  • Mis geen kortingsacties meer
Of bekijk de video hiernder om te ontdekken waar de Personal Shopper jou mee kan helpen.