Kan ik meerdere Giftomatic cadeaus combineren?

Dit artikel is met betrekking tot de Giftomatic app. De Giftomatic Webshop is hier niet bij inbegrepen!

Heb je 2 cadeaus ontvangen en wil je die graag combineren, dan kan dat niet in de Giftomatic app zelf.

Wat wel kan: Je kunt beide cadeaus omzetten naar een cadeaukaart, en met die 2 cadeaukaarten afrekenen bij de webshop.

1. Open je cadeau
2. Zet je tegoed om naar de cadeaukaart van de webshop waar je iets wilt kopen
3. Gebruik deze codes bij het afrekenen in de webshop