Ik weet het bedrag van mijn verlopen cadeaukaart niet meer. Wat moet ik nu invoeren?

Ik weet het bedrag van mijn verlopen cadeaukaart niet meer. Wat moet ik nu invoeren?

Als je het bedrag of het saldo niet meer weet, vul dan €25,- in tenzij je zeker weet dat het bedrag hoger was. Doe dan een realistische schatting wat de cadeaukaart voor waarde had.

Heb je meerdere kaarten, combineer het saldi dan tot een realistisch bedrag.