Ik moet verzendkosten bijbetalen en wil dit van mijn Giftomatic Credits doen. Kan dit?

Ik moet verzendkosten bijbetalen en wil dit van mijn Giftomatic Credits doen. Kan dit?

Dit artikel is met betrekking tot de Giftomatic app. De Giftomatic Webshop is hier niet bij inbegrepen!

Dat is mogelijk, dat lukt via een omweg. Let op dat het om te zetten bedrag altijd in een veelvoud van €5,- moet zijn, houdt je hierna tegoed over dan is dat tegoed alleen besteedbaar bij die specifieke webshop.

Volg dit stappenplan:

1. Selecteer een nieuw product van de webshop
  2. Wijzig het bedrag naar het gewenste bedrag (waarschijnlijk €5,-)
  3. Voer de ontvangen e-code in op de website waar je bestelt
LET OP: houd je rest tegoed over dan is dat alleen besteedbaar bij die webshop
Voorbeeld: de verzendkosten zijn €2,95 dan houdt je dus €2,05 over