Ik kan de Giftomatic app niet vinden in de appstore

Dit zijn de juiste links:

App niet zichtbaar?

Als je de app niet kunt vinden, dan kan dit liggen aan de landinstellingen. Giftomatic is op dit moment alleen in de Nederlandse appstores beschikbaar. Staat jouw appstore op een ander land ingesteld, dan is de app niet vindbaar. Dat is alleen op te lossen door je landinstellingen te wijzigen.

Je vindt hier uitleg hoe je de landinstellingen kunt wijzigen van:
  1. iPhone
  2. Android
Let op: het wijzigen van de landinstellingen kan gevolgen hebben voor bijvoorbeeld lopende abonnementen, en het aantal wijzigmogelijkheden kan zijn beperkt.

De reden dat we de Giftomatic app alleen in de Nederlandse appstores aanbieden, is omdat er alleen Nederlandse webshops en cadeaukaart verkopers inzitten.

Lukt het niet?

Heb je geprobeerd om je landinstellingen te wijzigen of wil je dat niet om praktische redenen? Neem dan contact op met de Giftomatic helpdesk.