Kan ik meerdere verlopen cadeaukaarten combineren

Ik heb 2 verlopen cadeaukaarten. Kan ik ze combineren?

Dit artikel is met betrekking tot de Giftomatic Webshop. De Giftomatic app is hier niet bij inbegrepen!

Ja, dat staan we toe. Voor een verlopen cadeaukaart krijg je in elk geval €15,-. Heb je er twee, dan krijg je ook twee keer €15,- maar die zijn helaas niet te combineren.

Misschien heb je daarom liever een hoger bedrag in een keer. In dat geval mag je meerdere verlopen cadeaukaarten combineren, dan krijg je een hogere vergoeding (max €25,-).

Het is nog niet mogelijk om je met meerdere verlopen cadeaukaarten aan te melden. Neem contact op via de mail om verder geholpen te worden.