Hoe lang zijn mijn Giftomatic Credits geldig?

Dit artikel is met betrekking tot de Giftomatic app. De Giftomatic Webshop is hier niet bij inbegrepen!

Het is het doel van Giftomatic om zoveel mogelijk tegoed van cadeaukaarten te laten verzilveren, en daarmee uiteraard ook je Giftomatic Credits.

3 jaar geldig met verlengingsoptie

Giftomatic laat je Credits 3 jaar geldig zijn, en zal je voor het verlopen van deze 3 jaar waarschuwen.

Weet je binnen 3 jaar niet wat je wilt kopen, dan heb je ook de mogelijkheid om de Credits om te zetten naar tegoed van een webshop. Afhankelijk van de geldigheidstermijn van de cadeaukaart van die webshop, kun je je beslissing nog langer uitstellen.

Bij sommige webshops is de geldigheid oneindig, we raden aan de voorwaarden van de gekozen webshop te controleren om teleurstellingen te voorkomen. Maar we hopen natuurlijk dat je al lang geïnspireerd bent om een mooi product te kopen!

Verlopen tegoed gaat naar een goed doel

Omdat Giftomatic het een ongezonde situatie vindt om geld te verdienen aan verlopen cadeaukaarten, heeft het geld een duidelijke bestemming.
  1. Giftomatic stort 50% op de rekening van een goed doel.
  2. De overige 50% gebruikt Giftomatic voor promotie doeleinden: het verlopen tegoed wordt verdeeld onder nieuwe gebruikers, die ter kennismaking €5,- weg mogen geven.

Compensatie

Je komt ten allen tijde in aanmerking voor compensatie voor je verlopen tegoed, ook als we het geld al hebben overgemaakt aan een goed doel en hebben ingezet voor de promotiedoeleinden.

Ga naar het inschrijfformulier voor verlopen cadeaukaarten en ontvang tenminste €15,- aan compensatie.